Aplinkai draugiškos virtuvės ir vonios priežiūros priemonės
Tai produktai, kurie atitinka Ekologinio ženklo reikalavimus, ką vartotojams garantuoja inovatyvios fermentų technologijos pranašumai.
Ekologinio ženklo sertifikavimas.
Ekologinio ženklo sistema yra pripažinta visose Europos Sąjungos valstybėse narėse ir suteikia garantiją vartotojams, kad produktai yra veiksmingi ir draugiški aplinkai.
Produktai turi įrodyti sumažintą poveikį aplinkai per visą jų gyvavimo ciklą (žaliavų, parinkimas gamybos procesas, naudojimas, atliekų šalinimas ir apdorojimas).
Šie aplinkosaugos reikalavimai grindžiami objektyviais kriterijais, moksline verte ir išvardyti griežtoje sertifikavimo ir kontrolės sistemoje.
Produktai, kurie atitinka ekologinio ženklo reikalavimus, garantuoja saugų jų vartojimą bei sudaro galimybę vartotojams naudotis novatoriška fermentacijos technologija.
Fermentai 100% biologiškai suyra.
Fermentai - tai baltymai, kurie visas organines medžiagas paverčia vandenyje tirpiais dariniais.
Šiuos darinius lengviau ir žymiai greičiau suskaido bakterijos, kurios šiuos organinius darinius paverčia į natūralias gamtines medžiagas (vandenį, deguonį).
Produktų ypatumai:
Realco yra pirmoji kompanija, kuri gauna ekologinį ženklą už fermentinius produktus!
Realco ekologinio ženklo produktų garantijos: receptūra paruošta remiantis augalinės kilmės junginiais; nekenksmingi produktai; greitai ir lengvai biologiškai skaidomi; 100% suskyla be žalos gamtai.
Mes siūlome Jums produktus, kurių sudėtyje fermentai (baltymai). Fermentai nepavojingi žmonių sveikatai, neteršia aplinkos, jie ne tik gerai išvalo, nuplauna, palaiko gerą švarą ir higieną, bet ir palengvina nuotekų įrenginių darbą, panaikina nemalonų kvapą, ištirpdo kanalizacijos vamzdžių kamščius.Fermentai puikiai suskaido tokias medžiagas kaip: krakmolą, riebalus, baltymus, fekalijas, celiluliozę, gliukozę ir kitas. Fermentiniai produktai reikalingi ir įmonėms, kurios rūpinasi savo personalo ir klientų sveikata, gamina sveikus ir naudingus produktus ar rūpinasi švaria aplinka. Fermentinai produktai ne tik efektyvūs, bet ir padeda taupyti lėšas.Tais atvejais, kai fermentainiai preparatai naudojami riebalų gaudyklių tvarkymui ir riebalų skaidymui didelėse įmonėse, kavinių, restoranų, viešbučių, maisto cechų virtuvėse, riebalų gaudyklių aptarnavimo išlaidos sumažėja apie 4 kartus.
Aplinkai draugiškos švaros ir higienos priemonės.Tai produktai, kurie atitinka Ekologinio ženklo reikalavimus, ką vartotojams garantuoja inovatyvios fermentų technologijos pranašumai.