Pagalbiniai įrenginai pieno perdirbimui

Pagalbiniai įrenginiai pieno perdirbimui - sūrių ir jogurtų, pasterizuoto pieno gamybai

  1. Drenažo stalas:
    • pagamintas iš storo nerūdijančio plieno AISI 304.
    • nerūdijančio plieno vonia poliruotais kraštais;
    • pilno išleidimo rutulinis vožtuvas;
    • nailoniniai ratai su nerūdijančio plieno atrama;
    • stalo vonios dugnas us inklinacija,
  2. Sūrymo vonia:
    • naudojama sūdyti susmulkintus makaronų produktus ir sūrius (mozzarelle, caciocavalli, silani);
    • pagaminta iš storo nerūdijančio plieno AISI 304;
    • nerūdijančio plieno vonia poliruotais kraštais;
    • pilno išleidimo rutulinis vožtuvas;
    • nailoniniai ratai su nerūdijančio plieno atrama;
    • vonios atramoje įrengtas druskos hidrometras;
    • vidinis, nuimamas nerūdijančio plieno daliklis (užsakomas papildomai);
    • nerūdijančio plieno strypai užkabinimui (užsakomi papildomai);
  3. Kietinimo vonia:
    • vonia naudojam suktų makaronų sūriams kietinimui (mozzarella, scamorza, caciocavallo, silani);
    • pagaminta iš storo nerūdijančio plieno AISI 304;
    • nerūdijančio plieno vonia poliruotais kraštais;
    • pilno išleidimo rutulinis vožtuvas;
    • nailoniniai ratai su nerūdijančio plieno atrama;
    • vidinis, nuimamas nerūdijančio plieno daliklis (užsakomas papildomai);
    • nerūdijančio plieno strypai užkabinimui (užsakomi papildomai)
  4. Varškės pjaustytuvas.
  5. Tempimo dubuo:
    • pagamintas iš storo nerūdijančio plieno AISI 304;
    • su nerūdijančio plieno grotelių apvertimo sistema;
    • perdirbimo indas nuimamas;
    • matmenys: 63 x 23 x 82 cm
  6. Kondicionavimo kubilas - pagamintas iš AISI304, poliruotas, su 3 vnt. ratukais.
    • TC2 - 200 L;  TC3 - 300 L;
    • TC4 - 400 L;  TC6 - 600 L;
    • TC8 - 800 L;  TC10 - 1000 L
  7. Džiovinimo vežimėlis:
    • naudojamas prieskonių, caciocavalli ir apskritai sūrių prieskoniams ir džiovinimui.
    • pagamintas iš nerūdijančio plieno AISI 304.
  8. Vežimėlis su lentynomis ricotta sūriui:
    • naudojamas ricotta sūrio laikymui ir išrūgų išleidimui perdirbimo metu;
    • gali būti prijungtas prie mašinos CASARO, o pirmojo atraminio paviršiaus aukštis leidžia lengvai perkelti ricotta sūrį tiesiai iš mašinos į sūrio formas, esančias ant lentynos;
    • pagamintas iš storo be plieno AISI 304 plieno;
    • pasvirusi plokštuma, leidžianti išleisti išrūgas;
    • nerūdijančio plieno išleidimo vamzdžiai;
    • besisukantys nailoniniai ratai ant nerūdijančio plieno atramos;
    • galimi modeliai: TRC3 3 lentynos; TRC4 4 lentynos.

--------------------------------

  1. Valymo rinkinys;
  2. Plovimo bakas;
  3. Varškės peiliai ir lyros;
  4. Ašmenys ir kardai;
  5. Rankinis maišytuvas;  
  6. Rankinė plovimo mašina;
  7. Rūgštingumo kontrolės rankinis komplektas;
  8. Elektroninis rūgštingumo kontrolės komplektas;
  9. Pieno užpylimo siurblys:
    • pagamintas iš nerūdijančio plieno AISI 304 su neopreno membrana ir nerūdijančio plieno vežimėliu.
    • našumas 7000 l / val;
    • maitinimas 380 V 50 Hz.
    • naudojamas su nerūdijančio plieno detalėmis, skirtomis įvairiai įrangai su PVC.
Atsisiųsti bukletą
Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM50 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 TOP
Skirta gaminti, koncentruoti vakuume ir sterilizuoti iki 135°C, kepti ir koncentruoti vakuume, lengvai apkepti, maišyti vakuume, virti atmosferos slėgiu, pasterizuoti, sterilizuoti.
 
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°c.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEF

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEFF50-100-200. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°C.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50 virimui ir koncentravimui vakuume. Gaminamos: uogienės, marmeladai, želė, sirupai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate, padažai, marinuoti agurkai, daržovių mišiniai, prieskoniai, vaisių sultys ir kt., kas susiję su šiais produktais.

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Plikinimo mašinos KAPPA

Plikinimo mašinos KAPPA, skirtos nuplikinimui ir lengvam apvirimui, jomis gaminami: pomidorų padažai, nulupti pomidorai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate ir atlikti viską ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG, kirti pasterizavimui ir sterilizavimui iki 1000C, nulikymui ir virimui garuose. Gamina:pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, daržoves, marinuotas aliejuje ir marinate, sultis ir atlieka viską, kas reikalinga šiems procesams

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50. Supakuotų produktų apdorojimas prisotintu garu ir sterilizavimas.

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY2000T

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY 2000T. Supakuotų produktų sterilizavimui prisotintu garu.