Kompiuterizuoti sterlilizatoriai STERYCOOK

Kompiuterizuoti sterlilizatoriai STERYCOOK
  • Idealiai tinka maisto produktams gaminti ir aukštai temperatūrai atspariuose induose supakuotų produktų, pvz., stiklo, plastiko taroje ir skardinėse, sterilizavimui.
  • Kompaktiškas ir visiškai  autonomiškas įrenginys.

STERYCOOK konstrukcijoje

  • viena autoklavinė talpa, valdoma jutiklinio ekrano sąsaja, kurioje galite atlikti paprastus ir intuityvius procesus vienu metu,
  • talpa pagaminta iš nerūdijančio plieno AISI 304/316.
  • talpa pilnai izoliuota, su hermetiškomis durelėmis ir hermetiško uždarymo rankenėlėmis iš nerūdijančio plieno,
  • sertifikuota 2,5 bar slėgiui,
  • elektrinis kaitinimo elementas arba suskystintų ar gamtinių dukų degiklis su automatiniu valdymu ir dideliu energijos naudojimo efektyvumu;
  • didelio našumo ir mažo energijos suvartojimo automatinė aušinimo sistema su išpurškiamu vandeniu,
  • kameros viduje temperatūros zondas ir slėgio jutiklis,
  • dvigubas A klasės temperatūros jutiklis PT100, sumontuotas įrenginio centre,
  • rankinio arba automatinio viso darbo ciklo programavimo sistema,
  • automatizavimo ir valdymo sistemos, užtikrinančios saugų eksploatavimą,
  • termometrai ir manometrai, skirti mechaninių priemonių dubliavimui,
  • pakrovimo ir iškrovimo sistema nerūdijančio plieno krepšiais.

Mašinoje įdiegtos sistemos:

  • Sterilizacijos ir pasterizacijos sistema (HACCP standartas) iki 135° C;
  • Virimo sistema su talpa techniniam skysčiui, kad būtų pasiektas puikus šilumos pasiskirstymas esant slėgiui arba esant atmosferos slėgiui iki 140 ° C
  • Automatizavimo pograma su programuojamais (PLC valdikliais) ir  7” grafiniu ekranu su valdymo programine įranga,
  • Automatinė slėgio kompansavimo sistema siekiant išvengti atsitiktinio konteinerių atidarymo ir leisti naudoti bet kokią medžiagą, atsparią aukštai temperatūrai.

Techniniai duomenys

  • gaminami įvairaus tūrio modeliai:
    • STERUCOOK 30 sterilizavimo indo tūris 30 litrų;
    • STERUCOOK 120 sterilizavimo indo tūris 120 litrų;
    • STERUCOOK 220 sterilizavimo indo tūris 220 litrų;
  • Didžiausia temperatūra sterilizavimo kameroje - 135° C;
  • Temperatūra sterilizuojant gaminio viduje: iki 1210 C ir didesnė;
  • 1 ciklo našumas -  stiklinių indelių po 330 g:
    • STERUCOOK 30 -  49 vnt.;
    • STERUCOOK 120 -  148 vnt.;
    • STERUCOOK 220 -  330 vnt.
  • Sunaudojama galia:
    • STERUCOOK 30 -  4 kW;
    • STERUCOOK 120 -  12,5 kW;
    • STERUCOOK 220 -  18,5 kW.
  • Maitinimas: suskystintos dujos, metanas, trifazė elektros srovė 380V.

Programinė įranga

  • FJ programinė įranga skirta pilnam darbo proceso valdymui;
  • Integruotas duomenų registratorius, skirtas duomenų registravimui realiu laiku, rodant temperatūrą F0, F100 ir F71 sterilizavimo metu;
  • Darbo ciklų ir duomenų perdavimo saugojimas įrašytų duomenų PEN-DRIVE sistemoje per USB sąsają;
  • Darbo ciklų duomenų saugojimas iki 7 dienų;
Atsisiųsti bukletą
Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM50 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 TOP
Skirta gaminti, koncentruoti vakuume ir sterilizuoti iki 135°C, kepti ir koncentruoti vakuume, lengvai apkepti, maišyti vakuume, virti atmosferos slėgiu, pasterizuoti, sterilizuoti.
 
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°c.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEF

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEFF50-100-200. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°C.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50 virimui ir koncentravimui vakuume. Gaminamos: uogienės, marmeladai, želė, sirupai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate, padažai, marinuoti agurkai, daržovių mišiniai, prieskoniai, vaisių sultys ir kt., kas susiję su šiais produktais.

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Plikinimo mašinos KAPPA

Plikinimo mašinos KAPPA, skirtos nuplikinimui ir lengvam apvirimui, jomis gaminami: pomidorų padažai, nulupti pomidorai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate ir atlikti viską ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG, kirti pasterizavimui ir sterilizavimui iki 1000C, nulikymui ir virimui garuose. Gamina:pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, daržoves, marinuotas aliejuje ir marinate, sultis ir atlieka viską, kas reikalinga šiems procesams

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50. Supakuotų produktų apdorojimas prisotintu garu ir sterilizavimas.

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY2000T

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY 2000T. Supakuotų produktų sterilizavimui prisotintu garu.