Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM50 TOP

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 TOP

Mašina galima gaminti:

  • uogienes, marmeladus, sirupus, želė,
  • vaisių sultis,
  • padažus, alyvuoge, marinuotas daržoves, marinadus, daržovių ir mėsos gaminius,
  • ankštinius augalus ir sriubas, pagardus ir atlikti bet kokius kitus jums reikalingus procesus.

BM50 TOP susideda iš dviejų talpyklų, valdomų jutiklinio ekrano sąsaja, kurioje galite atlikti paprastus ir intuityvius procesus vienu metu:

  • Virti, koncentruoti vakuume;
  • Maišyti vakuume;
  • Virti, koncentruoti atmosferos slėgyje;
  • Šiek tiek apkepti iki 140 ° C;
  • Troškinti;
  • Kepti / apkepti su slėgiu arba be jo, vandenyje ar kitame skystyje;
  • Virti garuose,esant slėgiui;
  • Sterilizuoti su garais su parametrų nustatymu F0 – F100-F71;
  • Sterilizuoti vandenyje su parametrų nustatymu F100-F71.

Mašinoje įdiegtos sistemos:

  • Vakuuminė sistema maisto ruošimui žemoje temperatūroje (50-65° C);
  • Slėgiminė virimo sistema iki 140° C;
  • Sterilizacijos sistema (HACCP standartai) iki 140° C;
  • Programuojamieji valdikliai (PLC) ir automatinė sistema iki 140° C;
  • Sterilizacijos sistema (HACCP standartai) iki 140° C;
  • PLC ir automatinė sistema su jutikliniu 10” grafiniu ekranu su valdymo programine įranga, skirta pilnai valdyti darbo procesą su integruotais duomenų registratoriais ir realiu laiku apskaičiuojant ir rodant F0, F100 ir F71 sterilizavimo metu.

Techniniai duomenys

  • Virimo indo tūris 54 litrai;
  • Sterilizavimo bako talpa 70 litrų;
  • 1 ciklo našumas - 20/50 kg produkto;
  • Didžiausia temperatūra sterilizavimo kameroje - 135 ° C;
  • Temperatūra gaminio viduje sterilizuojant iki 121° C ir didesnė;
  • Našumas: vieno ciklo metu pagaminama iki 95 vnt. stiklinių indelių iki 330 g;
  • Maitinimas: suskystintos dujos, metanas, trifazė elektros srovė 380V.

Programinė įranga

  • FJ programinė įranga skirta pilnam darbo proceso valdymui;
  • Integruotas duomenų registratorius, skirtas duomenų registravimui realiu laiku, rodant temperatūrą F0, F100 ir F71 sterilizavimo metu;
  • Darbo ciklų ir duomenų perdavimo saugojimas įrašytų duomenų PEN-DRIVE sistemoje per USB sąsają;
  • Darbo ciklų duomenų saugojimas iki 7 dienų;
  • FJLOGGER programinė įranga, skirta skaityti, saugoti ir spausdinti visas ataskaitas ir duomenis apdorojant bet kuriame kompiuteryje.
Atsisiųsti bukletą
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°c.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEF

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEFF50-100-200. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°C.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50 virimui ir koncentravimui vakuume. Gaminamos: uogienės, marmeladai, želė, sirupai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate, padažai, marinuoti agurkai, daržovių mišiniai, prieskoniai, vaisių sultys ir kt., kas susiję su šiais produktais.

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Plikinimo mašinos KAPPA

Plikinimo mašinos KAPPA, skirtos nuplikinimui ir lengvam apvirimui, jomis gaminami: pomidorų padažai, nulupti pomidorai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate ir atlikti viską ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG, kirti pasterizavimui ir sterilizavimui iki 1000C, nulikymui ir virimui garuose. Gamina:pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, daržoves, marinuotas aliejuje ir marinate, sultis ir atlieka viską, kas reikalinga šiems procesams

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50. Supakuotų produktų apdorojimas prisotintu garu ir sterilizavimas.

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY2000T

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY 2000T. Supakuotų produktų sterilizavimui prisotintu garu.

Kompiuterizuoti sterlilizatoriai STERYCOOK

Kompiuterizuoti sterlilizatoriai STERYCOOK. Idealiai tinka maisto produktams gaminti ir aukštai temperatūrai atspariuose induose supakuotų produktų, pvz., stiklo, plastiko taroje ir skardinėse, sterilizavimui Tai kompaktiškas ir visiškai  autonomiškas įrenginys.