Kompiuterizuota žemos temperatūros džiovyklė SBIO20

Kompiuterizuota žemos temperatūros džiovyklė SBIO20

  • Mašina džiovina žemoje temperatūroje 200 C-800C.
  • Skirta žolėms, daržovėms, vaisiams, makaronams džiovinti, nepažeidžia jų aromato, spalvos, skonio.
  • Jutiklinis ekranas paprastam ir intuityviam valdymui;
  • Džiovinimo ciklų saugojimas;
  • Automatinis viso proceso valdymas;
  • Iki 24 fazių, kurias galima nustatyti džiovinimo ciklo metu, valdant laiką, temperatūrą ir drėgmės procentą
  • Temperatūros diapazonai reguliuojami nuo 20 ° C iki 80 ° C, kad sistema būtų pritaikyta prie bet kokios rūšies džiovinimo;
  • 16 padėklai 78x54cm nerūdijančio plieno AISI 304, atsparūs ir lengvai valomi (daugiau nei 6 m2);
  • Iki 80 kg šviežio produkto džiovinimo ciklui;
  • Elektros energijos suvartojimas tarp mažiausių kategorijoje, nuo 1,6 Kw statinėje fazėje iki 2,6 Kw trumpais šildymo etapais;
  • ECO-DRY džiovinimo režimas užtikrina dar mažesnį suvartojimą
  • Iš nerūdijančio plieno AISI 304, su atraminiais ratais, kad būtų galima lengvai judėti:
  • ORO VALDYMO SISTEMA absoliučiam drėgmės ir oro apdorojimui mažinti, siekiant sumažinti energijos suvartojimą, apdorojimo laiką ir atitinkamai eksploatacijos išlaidas (vidutiniškai mažiau nei 1/3, palyginti su kitomis džiovyklomis).
  • Vidinė oro susigrąžinimo sistema ir oro difuzija, užtikrinanti vienodą to paties pasiskirstymą kameros viduje su purkštukais, tinkami matuoti įleidimo ir išleidimo oro džiovinimui;
  • AUTOMATINĖ SISTEMA PLC ir jutikliniu ekranu 7 “su valdymo programine įranga, skirta visiškai kontroliuoti darbo procesą ir džiovinimo programų saugojimą;
  • Produkte esančios drėgmės lygio (RH%) valdymas kaip sistemos funkcija ir produkto sulaikymo laikas, DRY o SEMI-DRY
  • Gebėjimas valdyti iki 20 džiovinimo programų, kurios yra visiškai pritaikomos ir kurios gali būti saugomos mašinoje.
Atsisiųsti bukletą
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP. Virimo indo tūris 27 litrai. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams
Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM30 EASY

Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM30 EASY, talpa 35 L. Skirta gaminti, koncentruoti vakuume ir sterilizuoti iki 140°C, kepti ir koncentruoti vakuume, lengvai apkepti, maišyti vakuume, virti atmosferos slėgiu, pasterizuoti, sterilizuoti.

Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM50 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 TOP, talpa 54 L.Skirta gaminti, koncentruoti vakuume ir sterilizuoti iki 135°C, kepti ir koncentruoti vakuume, lengvai apkepti, maišyti vakuume, virti atmosferos slėgiu, pasterizuoti, sterilizuoti.
 
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D. Virimo indo tūris 54 litrai. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY. Virimo indo tūris 54 litrai. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°c.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEF

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEFF50-100-200. Virimo indo tūris: 54, arba 100, arba 210 litrų. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°C.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150. Virimo indo tūris 150 litų. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50 virimui ir koncentravimui vakuume. Virimo indo tūris 54 litrų. Gaminamos: uogienės, marmeladai, želė, sirupai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate, padažai, marinuoti agurkai, daržovių mišiniai, prieskoniai, vaisių sultys ir kt., kas susiję su šiais produktais.

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER.Virimo indo tūriai: 51; 110; 210 litrų. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Plikinimo mašinos KAPPA

Plikinimo mašinos KAPPA, rezervuarų tūris:150-350 L,skirtos nuplikinimui ir lengvam apvirimui, jomis gaminami: pomidorų padažai, nulupti pomidorai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate.

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG, našumas 70-420 vnt. 330 g indelių, skirti pasterizavimui ir sterilizavimui iki 1000C, nulikymui ir virimui garuose. Gamina:pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, daržoves, marinuotas aliejuje ir marinate...

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50. Našumas -  iki 95 vnt. stiklinių indelių po 330 g. Supakuotų produktų apdorojimas prisotintu garu ir sterilizavimas.