Alaus virimo metodai

Alaus virimo metodai
  • Mūsų įrengimų pagalba galima gaminti įvairias alaus rūšis, nes galima naudoti dekokcinio ir infuzinio alaus virimo metodus.
  • Dekokcinio metodo panaudojimas įgalina išvirti taip vadinamą "išlaikytą" alų.
Alaus virimo metodų charakteristikos
Dekokcinio alaus virimo metodo parametrai, 0C
Ciklo pavadinimas
Infuzinio alaus virimo metodo parametrai, 0C
Ciklo pavadinimas
37 Mentalo maišymas 45 Mentalo maišymas
52 Mentalo kaitinimas 52 Mentalo kaitinimas
64 Žemutinė cukraus formavimo temperatūra 65 Žemutinė cukraus formavimo temperatūra
64 Dalies misos perpumpavimas į fermentavimo talpą 72 Viršutinė cukraus formavimo temperatūra
73 Viršutinė cukraus formavimo temperatūra 78 Filtravimas
100 Mentalo virimas 100 Misos virimas
73 Filtravimas 12 Misos aušinimas
100 Misos virimas    
12 Misos aušinimas    

 

EUROTEC CLASSIC - kompaktiška, universali sistema alaus virimui

EUROTEC CLASSIC - kompaktiška, universali sistema iš nerūdijančio plieno, kurioje galima virti bet kurios rūšies alų

Alaus virimo agregatas EUROTECH MICRO

EUROTEC MICRO - alaus bravoras bet kurios rūšie alaus virimui

Alaus virimo agregatų valdymo sistemos
Alaus virimo agregatų valdymo sistemos
Alaus virimo agregato garo generatorius

Alaus virimo agregato garo generatorius

Alaus fermentavimo tankas

Alaus fermentavimo tankas

Alaus išpilstymo tankų sistema

Alaus išpilstymo tankai

Servisinis tankas

Alaus bravoro servisinis tankas

KEG statinaičių plovimo ir pripildymo sistema

KEG statinaičių plovimo ir pripildymo sistema UPK2