Kompiuterizuota žemos temperatūros džiovyklė SBIO40

Kompiuterizuota žemos temperatūros džiovyklė SBIO40

  • Mašina džiovina žemoje temperatūroje; 20-800C.
  • Specialiai sukurta mažoms ir vidutinėms įmonėms.
  • Natūralių technologinių procesų dėka gamina aukštos kokybės produktus.
  • Skirta žolėms, daržovėms, vaisiams, makaronams džiovinti, nepažeidžia jų aromato, spalvos, skonio.
  • Mažomis energijos sąnaudomis ir per trumpą laiką pagamina puikius aukščiausios kokybės produktus.

SBIO20 mašinoje maksimali džiovinimo kameros temperatūra siekia 20°-800 C

  • Tokioje temperatūroje atliekamas „subtilaus“ džiovinimo procesas, kuri metu nesugadinamos nei spalvos, nei organoleptinės produktų savybės. 
  • Ataušina iki 40C.
  • Priešingai nei manoma, džiovinimo laikas su mūsų SBIO yra mažesnis nei kitų džiovintuvų, o dėka labai mažos energijos suvartojimo, džiovinimo išlaidos iš tiesų sumažinamos.
  • Naujoviška oro cirkuliacijos sistema su dehumidifikacija, išankstiniu šildymu ir sanitarija užtikrina, kad nei drėgmė, nei išorinės aplinkos temperatūra, kurioje džiovinama, netrukdo procesui.

SBIO40 konstrukcija:

  • Džiovinimo kameros sienomis padengtos 10 cm izoliacijos storiu.
  • Sienos ir interjeras iš nerūdijančio plieno AISI 304.
  • Durys su sandarinimo tarpikliais ir stiklo izoliacija.
  • LED apšvietimas.
  • Krepšeliai iš nerūdijančio plieno AISI 304 padėklams.
  • Su pasukamais ratais su stabdžiais su plieniniai tvirtinimais.
  • Grotelės lengvos, lengvai valomos ir atsparios -40° C iki 110.

Džiovinimo sistemos ypatumai

  • VIDINĖ ORO VALDYMO SISTEMA, skirta absoliučiai drėgmei sumažinti ir orui apdoroti, siekiant sumažinti elektros energijos vartojimą, apdorojimo laiką ir atitinkamai veiklos sąnaudas (vidutiniškai mažiau nei 1/3, palyginti su kitomis džiovyklomis)
  • VIDINĖ ORO REKUPERACIJOS IR DIFUZIJOS sistema, užtikrinanti vienodą oro pasiskirstymą kameros viduje su purkštukais, tinkami matuojančiai džiovinimui skirtą įleidžiamą ir išleidžiamą orą.
  • AUTOMATINĖ SISTEMA PLC ir jutikliniu ekranu 7“ su programine įranga pilnam valdymui, skirta pilnai kontroliuoti darbo procesą ir džiovinimo programų išsaugojimą.
  • Produkte esančios drėgmės lygio (RH %) valdymas kaip sistemos funkcija ir produkto sulaikymo laikas, DRY o SEMI-DRY.

Techniniai duomenys

  • Galimybė valdyti iki 20 džiovinimo programų, kurios yra visiškai pritaikomos ir kurios gali būti saugomos mašinoje.
  • Talpa: 44 padėklai, matm.: 60 x 60 cm;
  • Įkrovos talpa: nuo 50 iki 200 kg;
  • Galia: 3,5 kW;
  • Matmenys: 185 x 150 x 240 cm,
  • Elektros energijos tiekimas: 380V trifazis.

Programinė įranga:

  • FJ PROGRAMINĖ ĮRANGA, skirta pilnai kontroliuoti darbo procesą ir džiovinimo programų išsaugojimą.
Atsisiųsti bukletą
Kompiuterizuotas multifunkcinis įrenginys BM50 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 TOP
Skirta gaminti, koncentruoti vakuume ir sterilizuoti iki 135°C, kepti ir koncentruoti vakuume, lengvai apkepti, maišyti vakuume, virti atmosferos slėgiu, pasterizuoti, sterilizuoti.
 
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM30 TOP
Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams
Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY D. Gaminama produkcija: uogienės, marmeladai, sirupai, želė, vaisių sultys, padažai, alyvuogių marinuotos daržovės, marinuoti, daržovių ir mėsos gaminiai, ankštiniai augalai ir sriubos, pagardai ir viskas, ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BM50 EASY. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°c.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEF

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina JOLLY CHEFF50-100-200. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui iki 100°C.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV150. Kompiuterizuotas įrenginys virimui, koncentravimui ir sterilizavimui vakuume.

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50

Kompiuterizuota multifunkcinė konservavimo mašina BV50 virimui ir koncentravimui vakuume. Gaminamos: uogienės, marmeladai, želė, sirupai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate, padažai, marinuoti agurkai, daržovių mišiniai, prieskoniai, vaisių sultys ir kt., kas susiję su šiais produktais.

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Multifunkcinės virimo ir konservavimo mašinos COOKER

Plikinimo mašinos KAPPA

Plikinimo mašinos KAPPA, skirtos nuplikinimui ir lengvam apvirimui, jomis gaminami: pomidorų padažai, nulupti pomidorai, daržovės, marinuotos aliejuje ir marinate ir atlikti viską ko reikia šiems procesams.

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG

Kompiuterizuoti pasterizatoriai PBG, kirti pasterizavimui ir sterilizavimui iki 1000C, nulikymui ir virimui garuose. Gamina:pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, daržoves, marinuotas aliejuje ir marinate, sultis ir atlieka viską, kas reikalinga šiems procesams

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY50. Supakuotų produktų apdorojimas prisotintu garu ir sterilizavimas.

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY2000T

Kompiuterizuoti autoklaviniai sterilizatoriai STERY 2000T. Supakuotų produktų sterilizavimui prisotintu garu.